Waarom zult u gaan tennissen en dan nog wel dynamisch tennissen?

• U wilt sportief en gezellig bezig zijn. Na het sporten wordt er vaak nog even koffie gedronken (overdag) of aan de bar nog even nagepraat (avondploeg).
  • U wilt uitdagend bezig zijn. Als u wilt kunt u ook competitie spelen, maar recreanten vormen het hoofdbestand.
  • U heeft geen idee wat DynamicTennis is, op Youtube kunt u allerlei demofilmpjes vinden, van zowel single als dubbel. 50+ spelen bijna altijd dubbel. 50- zoekt nog wel eens uitdaging in single.
  • U heeft geen tennismaatje, maar bij ons zijn maatjes volop aanwezig! Door middel van kaarten trekken wordt er combinaties gemaakt. Zonder rekening te houden met jong/oud/vrouw/man/getalenteerd of minder getalenteerd!! Om het half uur wordt gewisseld van baan en partner.
  • U bent te oud om te sporten. Haha, wij hebben leden van ruim boven de 80 die u graag de hoeken van het veld laten zien…
  • U bent te jong voor dit spelletje? Kom eens langs op de avonden en ervaar de conditie van de jongere spelers..
  • U heeft al een tennisarm of iets dergelijks. DynamicTennis is een sport met zeer weinig blessures, door het kleinere racket en met name de lichte bal zult u nauwelijks arm of schouderblesurres oplopen.
  • U heeft geen zin om nieuwe technieken of regels te leren. Maar dit spelletje is zeer gemakkelijk te leren. Er is geen les voor nodig, u kunt meteen aan de slag (letterlijk).
  • U bent niet in de gelegenheid om elke week te komen. Geen probleem u kunt in plaats van lid ook een knipkaart kopen. Dan hoeft u ook geen vrijwilligerswerk te doen!
  • U houdt niet van vrijwilligerswerk. Het vrijwilligerswerk is eigenlijk best gezellig, maar als u wilt, kunt u dat afkopen of u kunt een knipkaart kopen.
  • U hikt aan tegen de kosten. Bij ons zijn de kosten relatief laag te noemen. U kunt uw eigen sportkleding gebruiken, wel indoor-sportschoenen en u heeft een racket nodig van ongeveer 25/35 euro. De contributiekosten zijn relatief laag. Kijk maar eens op de Contributiepagina.

Nog niet overtuigd? Kom een paar keer proefspelen. U leert het spelletje kennen, u kunt de sfeer proeven en alles wat u hoeft mee te brengen is wat gemakkelijke kleding en indoor-sportschoenen. Een reserve racket kan de zaalwacht u verstrekken.

Speeltijden
maandag  van 09:30 tot 11:00 en van 20:30 tot 23:00 uur
donderdag  van 09:30 tot 11:00 uur
vrijdag  van 19:00 tot 20:30 uur

Tot ziens bij WSV – DynamicTennis.

Na een sportieve strijd, gezellig napraten met een kop koffie.