Team Battle 2019

In 2019 organiseert WSV een 3 daagse dubbelcompetitie die op 3 zondagen wordt afgewikkeld.

Wil je nog weten wat de organisatie en spelregels inhouden, kijk dan even hier.

20 Teams hebben zich opgegeven en daarmee is de competitie helemaal vol. Blijkbaar hebben de tennissers er zin in.  Overigens de teams hebben zich opgegeven zonder de namen van deelnemers. De teams bepalen zelf wie ze in een team laten meespelen. Dat mogen ook meerdere spelers zijn op één speeldag en hoeven ook niet dezelfde spelers te zijn op de drie speeldagen.

Uitslagen en totaalstand

De eerste Battle-dag van 3 februari is achter de rug. We hebben eigenlijk alleen maar positieve geluiden gehoord en zeer leuke wedstrijden gezien.

Eén team van DTTC had zich kort voor het begin afgemeld wegens ziekte. Om te voorkomen dat we wedstrijden door moeten strepen, heeft onze EHBO-er Hans Bosch snel zijn sportkleren opgehaald. Hans heeft, samen met enkele spelers van het team FUN, aangetoond dat de IJssel toch niet zo’n grote scheidslijn hoeft te zijn als soms weleens gesuggereerd wordt. Zij hebben er voor gezorgd dat iedereen 9 wedstrijden kon spelen en hebben team De Meppers een mooie 10e plaats in de totaaluitslag bezorgd. Wij gaan er van uit dat dat de Meppers een volgende keer zelf de punten gaan verzamelen.

Hieronder vinden jullie de einduitslag van beide meerkampen én een totaalstand na deze eerste dag.

Medio april ontvangen jullie de indelingen voor de twee 10-kampen van zondag 28 april 2019.
Zoals het er nu uit ziet beginnen we dan ook weer om 11.30 uur, maar daarover krijg je in april nog de laatste berichtgeving.

Graag ontvangen we vóór die tijd nog feedback van de deelnemers. Als er zaken zijn, die beter kunnen, dan horen wij dat natuurlijk graag. Stuur je bericht naar wsv.teambattle@gmail.com

DOWNLOADS: Wil je de uitslagen downloaden, klik dan op de volgende linkjes:

Wij hopen op een spannend vervolg met mooie wedstrijden, een gezellig samenzijn en veel toeschouwers.

Namens de organisatie:    Hans, Wilma, Louis , Sini & Woep

E-mail: wsv.teambattle@gmail.com