Vrijwilligerstaak: Schoonmaken Tribune

Vrijwilligerswerk is een verplichting voor ieder lid van WSV. Ieder lid draagt voor 12 uur vrijwilligerswerk bij. Er bestaat een mogelijkheid om deze 12 uur af te kopen. Het vrijwilligerswerk voor DynamicTennis bestaat uit het schoonmaken van de zaal (rand), het schoonmaken van de tribune en het draaien van bardiensten.

Eén van de vrijwilligerstaken is het schoonmaken van de tribune. De taak wordt uitgevoerd op maandagen na de reguliere speeltijd, maar dat hoeft niet het mag op elke dag van de week, wat je maar afspreekt met je mede vrijwilliger.

Hieronder het rooster voor het 4e kwartaal 2018. Mocht je op de vermelde datum niet kunnen schoonmaken, dan dien je zelf tijdig te zorgen voor een vervanger.

Tribune schoonmaken
03-sep Woep Tiemen