Vrijwilligerstaak: Schoonmaken Zaal

Vrijwilligerswerk is een verplichting voor ieder lid van WSV. Ieder lid draagt voor 12 uur vrijwilligerswerk bij. Er bestaat een mogelijkheid om deze 12 uur af te kopen. Het vrijwilligerswerk voor DynamicTennis bestaat uit het schoonmaken van de zaal (rand), het schoonmaken van de tribune en het draaien van bardiensten.

Eén van de vrijwilligerstaken is het schoonmaken van de zaal. Dit is het vegen van de zaalranden en het met een natte mop schoonmaken van de rand, zodat de rest van de zaal met een machine – door andere vrijwilligers – goed schoongemaakt kan worden. De taak wordt uitgevoerd op maandagen na de reguliere speeltijd.

Hieronder het rooster voor het 4e kwartaal 2018. Mocht je op de vermelde datum niet kunnen schoonmaken, dan dien je zelf tijdig te zorgen voor een vervanger.

Zaal schoonmaken
27-aug Siep Elly Cees
03-sep Bert Hilly Tilly
10-sep Hennie Louis Tiemen
17-sep Gertie Hanja Harm
24-sep Ruud Guda Woep
01-okt Hans Elly Marian
08-okt Bert Cees Hanja
15-okt Harm Marian Louis
22-okt Ruud Hilly Tiemen
29-okt Sieb Jan W. Jan F.
05-nov Hennie Cees Bert
12-nov Marian Hans Harm