Vrijwilligerstaak: Schoonmaken Zaal en Tribune

Vrijwilligerswerk is een verplichting voor ieder lid van WSV. Ieder lid draagt voor 12 uur vrijwilligerswerk bij. Er bestaat een mogelijkheid om deze 12 uur af te kopen. Het vrijwilligerswerk voor DynamicTennis bestaat uit het schoonmaken van de zaal (rand), het schoonmaken van de tribune en het draaien van kantinediensten.

Eén van de vrijwilligerstaken is het schoonmaken van de zaal. Dit is het vegen van de zaalranden en het met een natte mop schoonmaken van de rand, zodat de rest van de zaal met een machine – door andere vrijwilligers – goed schoongemaakt kan worden. De taak wordt uitgevoerd op maandagen na de reguliere speeltijd.

Een andere vrijwilligerstaak is het schoonmaken van de tribune. Deze taak wordt uitgevoerd op maandagen na de reguliere speeltijd, maar dat hoeft niet het mag op elke dag van de week, wat je maar afspreekt met je mede vrijwilliger.

Hieronder het rooster voor het 3e en 4e kwartaal van 2019. Mocht je op de vermelde datum niet kunnen schoonmaken, dan dien je zelf tijdig te zorgen voor een vervanger.

Rooster zaal-tribune 3e+4e kwart.2019