DTBN  LANDELIJKE ERE-DIVISIE DYNAMICTENNIS

Informatie

De landelijke Ere-divisie is weer van start gegaan. De opzet van de Ere-divisie is de top 35 spelers van dynamictennis in clubverband een competitie tegen elkaar spelen. De volgende clubs doen dit jaar mee.

SSS Irene, WSV Dragonder, WSV Apeldoorn, Appoldro Apeldoorn, Litac Lichtenvoorde en Pajodos Pannerden.

Het WSV-team bestaat uit: Mindert Hoogstraten en Hans Heins. Hans was helaas geblesseerd en is in de eerste ronde vervangen door: Linsey Selman van SSS Irene uit Lintelo.

De opzet is als andere jaren, 1x dubbel tegen elkaar en 2 poules waarin 2 spelers een enkelpartij spelen. Per speler zijn dat 10 games (5 dubbel, 5 enkel).

Speeldata (11.00-15.00 uur)

• 1e ronde : Zaterdag 30 november 2019 in Veenendaal.
  • 2e ronde: Zondag 2 februari 2020 in Dinxperlo.
  • 3e ronde: Zondag 3 mei 2020 in Apeldoorn.

Uitslagen 1e ronde

Zaterdag 30 november is de 1e ronde in de eredivisie gespeeld voor clubteams. Na het spelen van een dubbel partij volgde een enkel wedstrijd voor de deelnemers. Na veel spannende wedstrijden, verwachte en onverwachte uitslagen kan de volgende tussenstand worden opgemaakt.

De uitslagen vindt u ook op de site van de Bond, klik eventueel hier voor de link.