Vrijwilligerstaak: Horecadiensten

Vrijwilligerswerk is een verplichting voor ieder lid van WSV. Ieder lid draagt voor 12 uur vrijwilligerswerk bij. Er bestaat een mogelijkheid om deze 12 uur af te kopen. Het vrijwilligerswerk voor DynamicTennis bestaat uit het schoonmaken van de zaal (rand), het schoonmaken van de tribune en het draaien van kantinediensten.

Eén van de vrijwilligerstaken is het draaien van kantinediensten.

Hieronder is het rooster voor kantinedienst en het afsluiten op maandagavond opgenomen.

Het rooster start op week-2 2019 en eindigt op week-8 2019. Na week-8 heeft iedereen zijn 12 uren vrijwilligerswerk gemaakt. Hoe het hierna verder gaat is nog niet bekend. Naast deze planning blijft het natuurlijk mogelijk dat jullie onderling afwijken van het rooster als dat nodig mocht zijn.