DTBN IJsselstreek Competitie

WSV speelt in de DTBN-competitie afd. IJsselstreek.

De organisatie van de IJsselstreekcompetitie wordt verzorgd door Jan Willem Jonker. Bij WSV is Henk Brouwer (h.brouwer92@kpnplanet.nl)  de contactpersoon voor deze competitie.

WSV speelt met 4 teams in deze competitie. Ieder team heeft zijn eigen teamleider (A), die de uitslagen van de thuis gespeelde wedstrijden doorgeeft aan Jan Willem Jonker.

Deze competitie is opgesplitst in 2 poules (de A-en B-poule), met promotie/degradatie uit deze poules. De sterkere teams zijn ingedeeld in de A-poule. WSV1 en WSV2 spelen in de A-poule, WSV3 en WSV4 in de B-poule. Na afloop van de competitie gaan de nrs 1 en 2 van de A-poule naar de landelijke finale.

Teamsamenstelling 2019/2020

WSV  1. Tiemen Westerveld (A), Jan Fidder, Jan Wortel.

WSV 2. Henk Brouwer (A), Siry Bruens, Louis von Piekartz

WSV 3. John van de Werd (A), Ruud van Aart, Gert Hebing.

WSV 4.Cees Elenbaas (A), Herman Scholte, Willie Stam.

Reserve A-Poule: Woep Westerveld.

Reserve B-Poule: Edie van der Poel

De uitslagen van de wedstrijden worden  gepubliceerd op de website van de Dynamictennis Bond.

Contactgegevens  DTBN

Competitieleiding Dynamictennis Bond Nederland/District IJsselstreek