DTBN IJsselstreek Competitie

WSV speelt in de DTBN-competitie afd. IJsselstreek.

De organisatie van de IJsselstreekcompetitie wordt verzorgd door Jan Willem Jonker. Bij WSV is Henk Brouwer (h.brouwer92@kpnplanet.nl)  de contactpersoon voor deze competitie.

WSV speelt met 4 teams in deze competitie. Ieder team heeft zijn eigen teamleider (A), die de uitslagen van de thuis gespeelde wedstrijden doorgeeft aan Jan Willem Jonker.

Deze competitie is opgesplitst in 2 poules (de A-en B-poule), met promotie/degradatie uit deze poules. De sterkere teams zijn ingedeeld in de A-poule. WSV1 en WSV2 spelen in de A-poule, WSV3 en WSV4 in de B-poule. Na afloop van de competitie gaan de nrs 1 en 2 van de A-poule naar de landelijke finale.

Teamsamenstelling 2021/2022

WSV  1. Tiemen Westerveld (A), Hans Jansen, Jan Fidder.

WSV 2. Henk Brouwer (A), Louis von Piekartz, Siry Bruens.

WSV 3. Ruud van Aart (A), John van de Werd, Gert Hebing.

Reserve A-Poule: Willy Stam.

Reserve B-Poule: Herman Schote en Bert van de Beek

De uitslagen van de wedstrijden worden  gepubliceerd op de website van de Dynamictennis Bond.

Contactgegevens  DTBN

Competitieleiding Dynamictennis Bond Nederland/District IJsselstreek