Aanmeldingsformulier nieuw lid DynamicTennis.

Als u een aantal keren heeft meegespeeld en u bent enthousiast geworden, dan zien wij natuurlijk graag dat u een nieuw lid wordt. Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden.

Van belang zijn de volgende zaken.

• Contributie kan door WSV alleen automatisch geïnd worden. In het aanmeldingsformulier geeft u hiervoor een machtiging aan WSV.
  • De diverse lidmaatschap-mogelijkheden staan in pagina Contributie.  U kunt te allen tijde het abonnement wijzigen, zie hiervoor het betreffende Wijzigingsformulier Abonnementen.
  • Elke lid voldoet aan de voorwaarden van WSV en levert een bijdrage aan vrijwilligerswerk of koopt dit af. Zie eventueel pagina Vrijwilligerswerk.
  • Tevens vragen wij in het kader van de privacywetgeving of u akkoord gaat dat eventueel beeldmateriaal waar u op staat en/of uw persoonsgegevens -in een afgeschermde pagina- op de website geplaatst mogen worden.
  • U ontvangt binnenkort een formulier, die u moet ondertekenen, waarop u WSV kunt machtigen voor het automatisch incasseren van de contributie.