Team Battle DynamicTennis

Na 10 jaar het Classics toernooi en na 6 jaar de eveneens succesvolle WSV-driedaagse, is het tijd voor iets anders.

WSV-Apeldoorn organiseert in 2019 de

TEAM-BATTLE DYNAMICTENNIS

• Een dubbelcompetitie die op 3 zondagen wordt afgewikkeld
  • Deelnemers kunnen B-, C- en D-spelers zijn
  • Bondslidmaatschap is niet vereist
  • Er is plaats voor 20 teams van twee of meer personen
  • Een team mag op een wedstrijddag zoveel invallers inzetten als nodig
  • 2 poules van 10 dubbels in de twee voorrondes bepalen welke teams in welke groep spelen op de finaledag
  • Op de finaledag hebben we twee groepen, de TOP Divisie en de EERSTE Divisie
  • Per groep, een onderling gevecht in twee vijfkampen en een finale om de 1e/2e pl., 3e/4e pl., …….. 9e/10e pl.
  • De wedstrijden worden gespeeld op tien banen
  • Er wordt alleen dubbelspel gespeeld
  • Tellen doen de spelers zelf, dus geen scheidsrechters (wie wil dat nou niet?)

Speeldagen

De 3 dagen staan gepland op:

1.    Zondag 03 februari 2019, vanaf 11.00 uur tot uiterlijk 15.30 uur
2.    Zondag 28 april 2019 vanaf 11.00 uur tot uiterlijk 15.30 uur
3.    Zondag 19 mei 2019 vanaf 11.00 uur tot uiterlijk 15.30 uur

Alle overige bijzonderheden kun je lezen in bijgevoegde poster.

Belangrijk is, dat teams zich kunnen opgeven, zonder namen van deelnemers te hoeven opgeven. De teams bepalen zelf wie ze in een team laten meespelen. Dat mogen ook meerdere spelers zijn op één speeldag en hoeven ook niet dezelfde spelers te zijn op de drie speeldagen.  De teamsamenstelling is hierdoor heel flexibel en het is geen probleem als iemand maar op 1 zondag wil/kan meedoen, zolang het team maar met minimaal twee spelers aanwezig is op de speeldagen.

Opgeven

• Een team / vereniging kan zich per e-mail aanmelden tot 1 januari 2019
  • WSV zal zelf met maximaal 5 teams mee gaan doen, tenzij er ruimte overblijft voor extra teams
  • Stuur je bericht naar wsv.teambattle@gmail.com (ook als je vragen hebt)
  • Geef de verenigingsnaam door, verzin een naam voor je team(s), vermeldt het aantal teams, alsmede de naam en telefoonnummer van de contactpersoon
  • Op tijd inschrijven, want vol is vol
  • Bij grote belangstelling zullen maximaal twee teams per vereniging kunnen meedoen, zodat zoveel mogelijk verenigingen kunnen deelnemen.
  • Kosten?  Slechts € 20 euro per team voor de hele competitie
  • Na aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging en een betaalverzoek voor de deelnamekosten. Zodra de deelnamekosten zijn ontvangen, is de inschrijving van het team definitief.

Wij willen de secretarissen vragen de bij dit bericht gevoegde poster te verspreiden onder de leden om dit nieuwe concept onder hun aandacht te brengen. Dit bericht is ook naar diverse individuele spelers gestuurd, waarvan bij ons een e-mailadres bekend was. Wij hopen op een volle bak, mooie wedstrijden en een gezellig samenzijn.

Namens de organisatie:

Louis von Piekartz